Συνεχίζονται οι επαφές του Ζέρβα με φορείς της πόλης

Στην Αστυνομία

Επισκέφτηκαντο Αστυνομικό Μέγαρο όπου και συναντήθηκαν με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης υποστράτηγο κ. Φ. Δομζαρίδη και ακολούθως διαδοχικά με τους κ. Λ. Μαυρόπουλο, διευθυντή Διεύθυνσης Αστυνομίας, Δ. Δούβαλη, υποδιευθυντή Διεύθυνσης Ασφαλείας, Α. Τζιτζή, διευθυντή Διεύθυνση Άμεσης Δράσης, Α. Ποτούλη, διοικητή τμήματος πεζών περιπολιών. Στο επίκεντρο των συναντήσεων τέθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν στην πόλη και σχετίζονται με την ασφάλεια και τις απαραίτητες κυκλοφορικές ρυθμίσεις ώστε να καταστεί ασφαλής και λειτουργική.

Στην Πυροσβεστική

Επισκέφτηκαν το 3ο Πυροσβεστικό Σταθμό όπου και είχαν συνάντηση με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων του Αρχηγείου του Π.Σ. με έδρα τη Θεσσαλονίκης, υποστράτηγο κ. Σ. Βαρσάμη και τον Διοικητή Περιφερειακής Διοίκησης Π.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας αρχιπύραρχο κ. Κ. Παχίδη. Στα πλαίσια της ενημέρωσης τέθηκαν τα ζητήματα της αντιπυρικής προστασίας της πόλης και ιδιαιτέρως του περαστικού δάσους του Σέιχ Σου αλλά και ζητήματα πολιτικής προστασίας.

Ειδικότερα προς την Αστυνομία αλλά και την Πυροσβεστική, ο κ. Ζέρβας δεσμεύτηκε για συνεχή επικοινωνία και συνεννόηση, για δημιουργία ενός πλαισίου συνεργασίας καθώς οι δύο αυτές υπηρεσίες είναι επιφορτισμένες με πολύ κρίσιμά καθήκοντα τη λειτουργία και την ασφάλεια της πόλης. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «η Αστυνομία και η Πυροσβεστική είναι οι δύο βασικοί πυλώνες της ευταξίας και της ασφάλειας στην πόλη. Είναι υποχρέωση του Δήμου να βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία μαζί τους και συνεχώς δίπλα τους».

Scroll to Top