Home

Τους αρχηγούς των παρατάξεων ενημέρωσε ο Δρόσος Τσαβλής

Βαγγέλης Στολάκης

Δυο ώρες κράτησε η τηλε-συνάντηση του Δρόσου Τσαβλή με τους επικεφαλής των παρατάξεων του δήμου Θεσσαλονίκης, μετά την σημερινή διαγραφή του από την παράταξη “ΝΑΙ στη Θεσσαλονίκη” που πρακτικά τον απομάκρυνε από την θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν οι: Βασίλης Γάκης, Γιώργος Ορφανός, Σπύρος Βούγιας, Σωτήρης Ζαριανόπουλος, Μιχάλης Τρεμόπουλος, Γιάννης Νασιούλας και Γιώργος Ρακκάς, ενώ ο Γιάννης Κουριαννίδης ενημερώθηκε για τις εξελίξεις τηλεφωνικά. Δεν συνδέθηκαν οι: Κατερίνα Νοτοπούλου, Κώστας Ξενόπουλος και Βασίλης Μωυσίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τσαβλής τους ενημέρωσε για όσα έγιναν και έδωσε την δική του εκδοχή για την φερόμενη εμπλοκή του σε υπόθεση εμβολιασμών εκτός λίστας, υπόθεση για την οποία έχει παρέμβει ο Εισαγγελέας.

Ξεκαθάρισε ότι από εδώ και στο εξής ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος θα υπερψηφίζει τις προτάσεις που θεωρεί ότι θα βελτιώσουν την λειτουργία και την εικόνα της πόλης και θα καταψηφίζει για όσες δεν έχει σαφέστατες απαντήσεις από την διοίκηση.


Από την πλευρά τους, οι επικεφαλής των παρατάξεων τον συνεχάρησαν για την στάση που κράτησε το διάστημα που βρέθηκε στην θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, αναφέρθηκαν στην επίμαχη υπόθεση και ο καθένας εξέφρασε την άποψή του, ενώ τον καλωσόρισαν στα έδρανα των δημοτικών συμβούλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκλογή του νέου προέδρου θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή σε ειδική διαδικασία.

 

You might be interested in …