Home

Μήνυμα του Δρόσου Τσαβλή, υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης κι επικεφαλής της παράταξης «Όλοι Εμείς» προς τους υποψηφίους Βουλευτές Ά Θεσσαλονίκης

Αξιότιμες κυρίες και Αξιότιμοι κύριοι υποψήφιοι Βουλευτές της  Α’ Θεσσαλονίκης

Λίγες μέρες πριν από τις κοινοβουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου αποφάσισα να επικοινωνήσω μαζί σας και  να μοιραστώ μερικές σκέψεις μου για τη Θεσσαλονίκη μας. Την πόλη αυτή, Όλοι Εμείς – έκαστος από το δικό του μετερίζι – αποφασίσαμε να την υπηρετήσουμε, βάζοντας τον εαυτό μας στην κρίση των πολιτών.

Βαθιά μέσα μου είμαι πεπεισμένος πως οι εκλεγμένοι άρχοντες της πόλης – είτε βουλευτές είτε δήμαρχοι- εάν συνεργαστούν μπορούν και πρέπει να αλλάξουν την όψη της πόλης. Σήμερα όμως, κι όχι σε δέκα ή είκοσι ή τριάντα χρόνια. Η απόφασή μου να διεκδικήσω τη δημαρχία Θεσσαλονίκης σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και αυτό τον σκοπό υπηρετεί. 

Σας καλώ ως υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, από όποιο πόστο κι αν βρεθείτε την ερχόμενη Δευτέρα, είτε του βουλευτή ή του πολιτευτή, να μην ξεχάσετε τα μεγάλα και τα μικρά της πόλης μας. Ενωμένοι μακριά από κομματικές σκοπιμότητες και μικροσυμφέροντα, μπορούμε Όλοι Εμείς να υπηρετήσουμε τη Θεσσαλονίκη μας. 

Γνωρίζετε τα προβλήματα της , είμαστε συμπολίτες άλλωστε και είναι περιττό να σας τα υπενθυμίσω. Δυστυχώς είναι πολλά και αρκετά από αυτά χρονίζουν.

Την επόμενη μέρα λοιπόν ας είμαστε κοντά στην αγαπημένη μας πόλη, για να ξεφύγουμε από τη στασιμότητα και τη μιζέρια, ώστε να αδράξουμε μαζί τις ευκαιρίες οι οποίες αναδεικνύονται. 

Καλή επιτυχία στον αγώνα σας, που είναι και αγώνας της Θεσσαλονίκης μας. 

Καλή επιτυχία σε Όλες και σε Όλους

Δρόσος Τσαβλής, υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, επικεφαλής της παράταξης «Όλοι Εμείς»

You might be interested in …