Home

Μαζί με το Δίκαιο, ενάντια στην εμπάθεια

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί για άλλη μια φορά η κίνηση εκμέρους της Διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης να στραφεί εναντίον των εργαζομένων του ζητώντας την άσκηση ένδικων μέσων εις βάρος τους τη στιγμή που έχουν δικαιωθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Δρόσος Τσαβλής, τάσσεται ενάντια σε τέτοιου είδους μεθοδεύσεις που σκοπό έχουν τον εκφοβισμό των εργαζομένων επειδή διεκδίκησαν το αυτονόητο: το δίκιο τους.

Οι τέσσερις εργαζόμενοι μετακινήθηκαν από τις θέσεις τους κι ενώ κατείχανθέσεις ευθύνης βρέθηκαν σε θέση υπαλλήλου. Ήταν θεμιτό εκ μέρους τους ναζητήσουν την ακύρωση των μετακινήσεών τους και να δικαιωθούν τελικά από τηνΑποκεντρωμένη Διοίκηση.

Ήταν όμως πρωτόγνωρη ενδεχομένως και εκδικητική ηκίνηση εκ μέρους της Διοίκησης του Δήμου όχι μόνο να μη συμμορφωθεί στηναπόφαση της Αποκεντρωμένης αλλά και να ζητήσει από την Οικονομική Επιτροπή να προσφύγειστα Διοικητικά Δικαστήρια εις βάρος των εργαζομένων του Δήμου.  

Η Διοίκηση που «Όλοι Εμείς» θέλουμε και επιδιώκουμε θα βρίσκεται πάντα στην πλευρά του Δικαίου, θα διεκδικεί τη διαχείριση κρίσεων και την εξεύρεση λύσεων και θα τάσσεται  ενάντια στην εμπάθεια και την εκδίκηση.

You might be interested in …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *